SRP / ENG

Beogradski energetski forum 2024 – lideri energetske tranzicije okupljaju se 13. i 14. maja u Beogradu

2024 BEF, Beogradski enegretski forum 2024

Vodeći energetski portal u Jugoistočnoj Evropi, Balkan Green Energy News, organizuje regionalnu energetsku konferenciju Beogradski energetski forum 2024, koja će 13. i 14. maja okupiti lidere energetske tranzicije.

Uspeh Beogradskog energetskog foruma 2023, sa 400 učesnika iz 28 zemalja, tri ministra energetike iz regiona Jugoistočne Evrope i čak 60 govornika, vodećih lidera energetske tranzicije iz regiona i Evrope, kreirao je veliko interesovanje za ovogodišnju konferenciju.

Ovogodišnji forum ima za cilj da pruži sveobuhvatan uvid u najnovije trendove, tehnologije i strategije u oblasti energetske tranzicije. Paneli, diskusije i prezentacije u okviru programa foruma pokriće širok spektar tema uključujući strategije zemalja Jugoistočne Evrope za energetsku tranziciju, ubrzanje mape puta ka dekarbonizaciji elektroprivreda, tehnologije za postizanje karbonske neutralnosti, novi dizajn tržišta električne energije i mnoge druge.

Za sve članice WISE mreže 10 odsto popusta na karte

Učešće na dvodnevnoj konferenciji je sa kotizacijom uz obaveznu elektronsku registraciju. Za sve zainteresovane članice WISE Srbija mreže žena, Balkan Green Energy News je obezbedio 10 odsto popusta na cene karte. Prilikom registracije, potrebno je da u polje Napomena upišete – članica WISE mreže.

Podrška ključnih aktera u energetskoj industriji poput Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije, kao i institucionalnih partnera iz komercijalnog sektora, naglašava značaj ovog događaja.

Dijamantski sponzor UGT Renewables i Hyundai Engineering ističu važnost ulaganja u obnovljive izvore energije, dok će prisustvo vodećih stručnjaka, ministara energetike i direktora elektroprivreda obezbediti razmenu znanja i iskustava na najvišem nivou.

Beogradski energetski forum 2024 je prilika za sve zainteresovane da se povežu, razmene ideje i uspostave nove poslovne kontakte u dinamičnom okruženju energetskog sektora.

Sa velikim brojem očekivanih učesnika, Beogradski energetski forum 2024 postaje nezaobilazno mesto za sve koji žele da budu deo energetske transformacije regiona i Evrope.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ostali članci

Maja-Turkovic

Maja Turković – liderka energetske tranzicije

Kroz svoj rad u projektima obnovljivih izvora energije i WISE Srbija mrežu žena, Maja Turković ne samo što pomera granice
Iva-Djindjic-Cosic

Iva Đinđić Ćosić: energetska tranzicija otvara vrata za veće angažovanje žena

Iva Đinđić Ćosić je vodeća stručna saradnica za ugovore u Elektromreži Srbije. Po obrazvoanju pravnica, već 18 godina radi u
Ivona-Milic-840x430-Srp

Ivona Milić: Poštovanje ESG koncepta i principa u poslovanju je kamen temeljac zelene agende Srbije

Ivona Milić je članica Savetodavnog odbora WISE Srbija mreže žena. Po zvanju je doktorka ekonomskih nauka, a bavi se temama održivosti